Házi húsleves, finom és egészséges

2018.05.04

Vasárnapi ebéd kötelező része

A húsleves a magyar gasztronómia általánosan ismert vasárnapi és ünnepnapi étele, a lakodalmi vacsora első fogása. Készülhet marha-, sertés-, kacsa-, kakas- vagy tyúkhúsból. Teljesen különálló ízvilágot képviselnek a füstölt húsból készült levesek.

Hozzávalók:

-1 kg sertéscomb

-0,5 kg burgonya

- 1 fej kelkáposzta

-2 fej hagyma

-6 darab répa

-2 darab fehérrépa

-4 rózsa karfiol (lehet fagyasztott is)

-1 fej karalábé

-1 fej hagyma

-1 paradicsom

-1 paprika

-4 fej gomba

-1 csomag levestészta

-fűszerek:só,bors,vegeta, 2 leveskocka, őrölt kömény

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el